Dedicatòria al nostre gran GURÚ

Encara que ho sembli aquest blog no va dedicat a la roda del mig, però han estat molts dies d’escalfó conjunta i com que li hem agafat gran devoció li dediquem unes paraules...
El nostre gran GURU (segons numerologia tàntrica) ha estat per nosaltres les rodetes de quant aprens a pedalar per primera vegada, tot i que una mica ja en sabíem! Ha estat la que ens ha guiat en la nostra primera part de viatge, la que ens ha ensenyat a frenar quant calia, la que ens ha ensenyat a canviar quant venia pujada o baixada, la que ha ensenyat a la roda del davant a agafar ritme i a la del darrera a repartir el pes, la que fa pílings al mateix preu que cuina (menú poc variat!), la que per molt que ho intenti mai quedarà bé en una foto, la que vola quant fa baixada, la que s’estima més a la Nora que a qualsevol cavall, la que l’atzar la somrigut (i que duri!), la que no porta calçotets i pixa pel cul. En definitiva, han estat molts bons moments junts i ha estat DUR despendre’ns d’aquestes petites rodetes que alhora son tant necessàries.
Els primers dies hem tambalejat una miqueta però entre tots dos ens en sortirem!
Merci per tot i moltíssima sort.


2 comentaris:

  1. Com que no quedo be a les fotos, si estic guapissim!! ja veurem la d'admiradores que em sortirant després d'aquestes paraules tant maques que m'heu dedicat. Merci per tot i vent de cua en la vostre avantura!!!!

    ResponElimina