El món és com un Mocador, ple de ......

Però no com el de l’Anna que aquests dies porta un constipat de nassos i està ple de mocs! Vull dir que pots trobar-te gent a llocs tan inhòspits com el monestir de Mar Musa perdut enmig del no res, entre muntanyes rocoses on només hi viuen serps i aranyes.

És aquí on comencen a aparèixer mil i una coincidències amb una parella de nois que també viatjaven amb bicicleta. Els nois, dos germans (primera coincidència) belgues de Brussel·les que van començar el seu viatge a Istambul, destinació Mongòlia (segona invertida coincidència), varen decidir baixar a Síria i Jordània per buscar més bon temps (tercera coincidència) i els seus pares els vindran a veure en breu (quarta coincidència). Però el millor del cas és que la seva mare és catalana, de Riells, a les faldes del Montseny, i l’estiu passat per tal de provar les bicis per aquest viatge varen decidir anar des de Brussel·les fins a Riells, passant es clar per Vic, Sau , Collformic i Santa Fè. Ha estat una trobada amb moltes històries per explicar-nos, nosaltres ens hem sentit més a prop de casa i crec que ells han retrobat una part dels seus orígens.

D’ençà d’aquesta trobada l’Arnau vol aprendre català i a en Gregor no li faria res quedar-se a viure a Catalunya.La sorpresa no va ser completa fins que va arribar el moment que ens varen regalar un tros de fuet i com no podia ser de cap manera era de la Plana, bé més concretament de Seva. Nosaltres després de més de vuit mesos sense menjar aquest preuat aliment varem tornar-lo a assaborir, talls ben finets i res de mastegar!

2 comentaris:

  1. Hola parella, al fi he pogut trobar i entra al vostre blog, Anna tens uns pares que no cal pas que els contratis com agents publicitaris.
    Estic disfrutan moltissim llegin els vostres comentaris, i no cal pas dir l'enveija que continuament em feu tenir.
    Felicitats, seguiu gaudin d'aquestes "petites" vacances, i moltes gracies per fer-nos particips tambe a nosaltres.
    francesc i elena

    ResponElimina
  2. Hola Amics,
    aquest blog es genial!Quina bona conicidència trovarnos a la carretera de "Dana"! La propera vegada será a Sau o a Riells. Arnau i Greg arriben a Geòrgia. Bon fi de viatge!
    Una abrazada
    Marie Fé i Pierre

    ResponElimina