Les Rodes fan vacances

Les platges d’aigües transparents i palmeres de Dahab (al mar Roig, Egipte) han hipnotitzat a la roda del davant i a la del darrera. Aquestes han decidit que no volien rodar per una temporadeta, crec que s’ho mereixen de tot cor, ens han portat molt lluny i si volem que ens tornin a casa les hem de tractar amb estima. Unes setmanetes sense trepitjar asfalt, sense vent de cara ni càrrega feixuga que traginar, els hi anirà de fàbula, ara podran gaudir de noves sensacions prop del mar, si es que no decideixen submergir-se en aquestes aigües plenes de peixos i coralls de mil colors i formes que fan del fons marí un paradís.


No obstant no estaran soles, continuen atraient a la quitxalla, qui tot i no aixecar un pam de terra son prou espavilats per enfilar-se a una bici dues vegades més gran que ells i pedalar per la sorra de la platja millor que ho faria en Nani Roma.

Una visita molt desitjada ens ha inflat d’aire nou les rodes, hem reviscut amb tot de detall, gràcies a l’Eva, mil anècdotes de tots vosaltres, hem reviscut referèndums, el Nadal (gràcies mare pel turrò), festes majors, àpats de comiat (gràcies cosinets pel pernil i la llonganissa, boníssims!!!), aniversaris i excursions com si hi haguéssim participat. A més sempre reconforta, després de tant de temps, tenir al teu costat a les persones que més estimes.

Ara comença una nova aventura de sis setmanes de motxilla a l’esquena per les desèrtiques terres d’Egipte.


PD: thanks John and Marnie for this beautiful picture and enjoy your next trip!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada