Final de trajecte

El descens cap a Aqaba, al Mar Roig, ens ha obsequiat amb una de les regions més feréstecs i salvatges de Jordània. El poble de Wadi Rum es troba envoltat de castells de roca i coixins de sorra de mil colors. El vent i l’aigua (escassa en tot Jordània) han esculpit, al llarg de mil·lennis, curioses formes a la roca, i d’aquesta se n’ha desprès tota la sorra del voltant, encara que crec que molta culpa de les dunes del desert la tenen els milers d’escaladors que cada any venen a desafiar aquestes parets de roca de dubtosa qualitat i amb les seves mans engrunen la sorrenca roca.


Les nits estrellades del desert es podrien resumir en tan sols una paraula: silenci...



A Aqaba s’acaba el nostre periple per Jordània amb bici, sols ens resta creuar a Egipte amb ferri i descansar per uns dies en les càlides temperatures del Mar Roig (Golf d’Aqaba), a falta de neu toca fer el llangardaix a la sorra.


2 comentaris:

  1. la enveja ja no es sana, pero gens ni mica!!! i molts diran que jo no soc el mes indicat per queixar-me, pero collons com m'agradria estar amb vosaltres.
    Per paliar els efectes de la tonada m'he comprat un llibre, un totxo, un llibre d'historia que va de les primeres civilitzacions a mesopotamia fins a la caiguda de l'imperi Romà. ja us l'enviaré al acavar-lo, per més que faci un kg de segur que us agrada de lleguir, jeje
    Un petó molt fort i una abraçada d'aqui a la lluna

    ig

    ResponElimina
  2. Apa!!!, ara per acabar d'arredonir el viatge, una botella a l'esquena, regulador i peus d'ànec, i gaudiu de les meravelle's del fons d'aquest mar, .....val la pena!!!.
    Endavant parella que cada cop que llegeixo els vostres escrits, la baba es mes grossa.
    Una abraçada.
    francesc

    ResponElimina