Sinaí amb família


Després d’un més d’anar amunt i avall, amb taxi, tren, feluca (barca del Nil), bus i burro, ara semblava que amb l’arribada dels pares tocava descansar, una setmaneta de relax a la costa del mar Roig, amb bona companyia i bons aliments, però res d’això, que la família té ganes de canya! arriben i tot seguit sense perdre ni un segon, encara que s’haguessin llevat a les 4 de la matinada per agafar l’avió, cap a visitar el barri més bulliciós del Caire. Després però de menjar un bon plat de Kuxeri (pasta, cigrons, llenties, salsa de tomàquet i alguna cosa més) , per tal d’anar acostumant els estómacs, tocava descansar en un llit tou de molles.

L’endemà, amb la mateixa energia, tocava anar cap a la península del Sinaí. Aquesta regió situada a l’est d’Egipte, ocupada anteriorment per Israel, es troba entre el golf de Suez i el d’Aqaba, al mar Roig. El Sinaí té molta diversitat: oasis, muntanyes, dunes, engorjats i formacions volcàniques, tot envoltat de zones de platja amb increïbles barreres de corall. No hem parat quiets però em gaudit de la pau del desert i de la seva gent (beduins).
Per rematar l’atapeïda agenda hem visitat, obligadament, les tres imponents piràmides de Giza i l’esfinx. I l’endemà, com si d’un somni es tractés, tothom s’ha llevat al seu llit, uns al de casa i els altres al més econòmic de la ciutat.
Merci Eli, Eva, Vito, Toni i Dolo per compartir novament amb nosaltres una part del llarg viatge, que encara que es torni costerut sempre sou allà per donar un cop de mà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada