DIUEN QUE DE BONA GENT JA NO N’HI HA!

Doncs és mentida! Nosaltres també pensàvem que actualment degut a la psicosi provocada pels grans mitjans de comunicació sobre tota classe de terrorisme i d’extremisme religiós en tots els països de cultura islàmica ja no quedava gent de bon cor en tot el món, però ja fa dies que aquesta psicosis ha marxat del nostre cap, i més aquí a Síria on realment la gent, sobretot la de poble, és totalment sincera, oberta, respectuosa i per damunt de tot això feliç amb el poc que té. No importa la procedència, la religió, la llengua, la professió, ni el color dels teus calçotets (si en portes!) tothom és benvingut en aquest país. La nostre experiència ha estat molt positiva, ells ens han donat tot i nosaltres a canvi poc hem pogut oferir, sols la nostre companyia i els nostres somriures de gratitud, és tot el que ens cap a les alforges. En cap moment ens han acceptat diners a canvi, ni menjar, han estat feliços compartint la seva vida rutinària amb nosaltres. Viatjant cada dia aprenem una mica més, fer que la vida sigui senzilla és la millor manera de ser feliç!
Per aquest motiu volem donar les gràcies a tothom que ens ha obert les portes del seu cor i ens ha fet sentir una mica com a casa.






1 comentari:

  1. collons... si que heu estat estona picant davant de la pantalla... ja ens agrada que ens informeu, de ft es la primera de l'any... però aprofiteu el temps, jeje

    ResponElimina