WELKOM TO JORDAN!!! pero ja la tens!

Això és el que et diuen després de llençar-te un roc pel cap. Sembla ser l’esport nacional per excel·lència entre els nens de 7 a 15 anys, ja els pots haver subornat amb caramels, tabac o alineacions del barça, després de l’adéu (Masalama) i a la que gires el cap, patapam!! pedra al canto. Però per sort de moment son principiants en aquest esport i la punteria la tenen força desviada.

Doncs sí ja som al Regne de Jordània, terra novament de contrastos sobtats, mar i muntanya, verd i deserts en pocs quilòmetres de diferència. Terra d’antigues civilitzacions; temples, castells, ciutadelles, mesquites, esglésies... Terra trepitjada per Jesucrist, Moises, Julio Iglesias i altres personatges bíblicament reconeguts. Terra de molta immigració; palestins, siris, egipcis, caucasians i tunisians, ah! i ara dos catalans.




3 comentaris:

  1. Be water my friend, que les pedres i reboten!!!

    sort i poques pedrades en les vostres pedalades.

    ig

    ResponElimina
  2. Ei!!!!
    Ja esteu a Jordania!! Quina enveja...
    Nosaltres tornem a estar tant immersos en la rutina, que ja no recordem lo bé que es viu viatjant... sempre i quan, és clar, no et cardin un roc al cap!!
    Que disfruteu molt de Jordania! Quin serà el pròxim destí??
    Seguim les vostres notícies. Fins aviat!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Quants cosins més haureu de marxar perquè us trobem a faltar? Al final l'anyorança es converteix en ràbia. L'Ignasi ha vingut però ha tornat a marxar (Gran sorpresa, però va durar poc!)Com voleu que en Roc, el nostre fill, us pugui estimar, si sempre marxeu? Hi ha gent que li explica als seus fills el conte de la Caputxeta, nosaltres li expliquem el dels cosins que van marxar. Je, je, je,... Ha fet mal això? Té una fàcil solució. Torneu que en Roc us troba a faltar!

    ResponElimina